Производители

Категории

NOW - Glucosamine/Chondroitin/MSM - Течен Покажи в цял размер

NOW - Glucosamine/Chondroitin/MSM - Течен

Течен Глюкозамин е формула за стави и хрущяли, която е в течна форма. Поради това съставките се усвояват по-бързо и по-ефективно.Глюкозамин (Glucosamine) е аминомонозахарид,

Повече детайли

27 продукта в тази категория

Предишен
Следващ

 Здрави стави и хрущяли

 Силен противовъзпалителен ефект

 Повече еластичност на ставните тъкани

 Възстановяване на хрущяла

 

Течен Глюкозамин е формула за стави и хрущяли, която е в течна форма. Поради това съставките се усвояват по-бързо и по-ефективно.

Глюкозамин (Glucosamine) е аминомонозахарид, който естествено се съдържа в човешкото тяло. Глюкозамин (Glucosamine) се използва при изграждането на ставите и хрущялите. При наличието на повече Глюкозамин (Glucosamine), човешкото тяло изгражда по-бързо ставите, хрущялите и съединителните тъкани. С възрастта производството на Глюкозамин (Glucosamine) намалява и се наблюдава износване на ставните връзки. Това износване е свързано с неприятни болки по време на физическо натоварване. 
 
Хондроитин (Chondroitin) е една от главните съставки на хрущялите, спомага задържането на вода и хранителни вещества и за безпроблемното придвижване на молекулите през хрущяла, тъй като той не е кръвоснабден. 

MSM (метилсулфонилметан) се съдържа в тъканите на всички живи същества. Храни, които не са пресни, не съдържат MSM (метилсулфонилметан), той се свързва с влагата и се изпарява заедно с нея. Подобно на Глюкозамин (Glucosamine) и Хондроитин (Chondroitin), и  MSM (метилсулфонилметан)осигурява суров материал за ставите и хрущялите. 

Течен Глюкозамин е формула, която комбинира трите най-ефективни съставки, които предпазват ставите и хрущялите в човешкото тяло.
 
NOW Foods е създателят на официалната технология за тестване ефективността на глюкозаминовите продукти. С това компанията се утвърждава като лидер в разработката на изделия за стави и хрущяли, като постига възможно най-високо качество, чрез използваните напреднали методики и технологии.
 
Течен Глюкозамин на NOW Foods е награден с Vity Award (най-престижната награда в САЩ за добавки) за най-добър продукт в категорията супер формули за стави и хрущяли за 2009 г.

 

 

Начин на употреба:


1 доза, два пъти дневно с храната.

Този продукт се комбинира добре със следните продукти:


Flax Oil Organic 1000 мг - 100 дражета
Omega 3 1000 мг - 100 дражета
Hyaluronic Acid 100 мг - 60 капсули

Противопоказания:


Няма. 

Други съставки:


Дейонизирана вода, растителен глицерин, фруктоза, цитрусова киселина, ябълкова киселина, ксантан гъм, калиев сорбат (консервант), натурален бета-каротен. Съдържа деривати от ракообразни. 

Не съдържа:


Нишесте, мая, пшеница, глутен, соя, мляко, яйца и изкуствени подсладители и оцветители. 

No customer comments for the moment.

Write your review

NOW - Glucosamine/Chondroitin/MSM - Течен

NOW - Glucosamine/Chondroitin/MSM - Течен

Течен Глюкозамин е формула за стави и хрущяли, която е в течна форма. Поради това съставките се усвояват по-бързо и по-ефективно.Глюкозамин (Glucosamine) е аминомонозахарид,

Write your review