Производители

Категории

Now - Mедицинска вода против плака - XyliWhite™ Покажи в цял размер

Now - Mедицинска вода против плака - XyliWhite™

14 продукта в тази категория

Предишен
Следващ

 Премахване на лошия дъх

 Предпазване от кариеси

 Избелване на зъбите

 Намаляване на плаката

 Заздравяване на зъбите

 

Mедицинската вода против плака - XyliWhite™ e безопасна и ефективна като ви помага по естествен начин да постигнете една усмивка, която е по-бяла, по-блестяща и най-важното с по-здрави зъби! 

 

Mедицинската вода против плака - XyliWhite™ съдържа Xylitol (Ксилитол) - естествен захарен алкохол, който има вкус и изглежда като нормалната захар, но има 40% по малко калории. За разлика от избелващите пасти които се базират на флуорид и съдържат различни изкуствени добавки, Ксилитолът e естествен продукт, който се съдържа в плодовете. Всъщност човешкото тяло дори само произвежда до 15 гр Ксилитол на ден. Въпреки, че Ксилитола е открит през 1800 г., изследванията започват едва преди 50 години. Някои от най-забележимите изследвания доказват способността на Ксилитола да се справя с кариеси, възпаления на венците, изсъхване на устната кухина и лошия дъх. Други изследвания доказват способността на Ксилитола да неутрализира киселините които образуват налепи по зъбния емайл и да подпомага реминализирането на зъбния емайл. Той унищожава бактерии, които засилват гниенето на зъбите. 

 

Mедицинската вода против плака - XyliWhite™намалява плаката с помощта на Ксилитол и избелва вашите зъби с помощта на папаин (papaya enzyme).Mедицинската вода против плака - XyliWhite™  XyliWhite™ се грижи нивата на pH да остават в нормалните за устната кухина граници.


Mедицинската вода против плака - XyliWhite™ е естествен продукт, който освежава вашия дъх и избелва зъбите ви. Mедицинската вода против плака - XyliWhite™ е подходяща за хора на всякаква възраст. Подходяща за вегетарианци. 

 

Формула не съдържаща флуорид.

 
 Продуктът не е лекарствено средство.

 

Начин на употреба:


Препоръчително е да почистите вашите зъби с избелващата паста за зъби XyliWhite™ след което да изплакнете устната си кухина с медицинската вода против плака - XyliWhite™ в продължение на 30 секунди.

Паста за зъби - XYLIWHITE 

Противопоказания:


Ксилитола е безопасен за хора, но опасен за кучета. 

Други съставки:


Дейонизирана вода, органичен сок от алое вера, ксилитол, растителен глицерин, бленд от естествени ароматизиращи масла (масло от мента, евкалипт, чаено дърво, мащерка, естествени ментолни кристали, градинска мента, гаутерия), капрични моно-диглицириди, лауринов аргинат, цитрусова к-на и екстракт от семена на грозде.

No customer comments for the moment.

Write your review

Now - Mедицинска вода против плака - XyliWhite™

Now - Mедицинска вода против плака - XyliWhite™

Write your review