Производители

Категории

MUSCLETECH - Alphatest Покажи в цял размер

MUSCLETECH - Alphatest

100 caps - 50 Servings

AlphaTest™ е мощен тестостеронов модулатор разработен да увеличи и поддържа високи нива на мъжкият полов хормон, както и да регулира нивото на кортизола.


Повече детайли

17 продукта в тази категория

Предишен
Следващ

Информация за продукта

AlphaTest – тестостеронен бустер от MuscleTech.

Благодарение на положителните си оценки, мнения и отговори, AlphatTest вече е обичайна част от хранителните режими и тренировъчни суплементи на  голям брой културисти. MuscleTech отново създават хранителна добавка с най-високо качество, плюс страхотна цена. AlphaTest e уникално чист и ефективен продукт. Всички потребители обожават тази невероятна добавка, когато целите са им повишаване нивата на тестостерон, намаляване на естрогена, изграждането на мускулите и увеличаване на силата. Иползван по предназначение AlphaTest е помогнал на много билдъри да постигнат високи резултати за по-кратко време.

AlphaTest Състав

При проектирането на иновативни хранителни добавки, MuscleTech правят най-чистите, най-качествените продукти. Не забравяйте да се запознаете с хранителната част от етикета на продукта, за да разберете точното количество различни вещества  в добавката. Разумно е да се запознаете и с макронутриентите  в продукта, за да се уверите, че ще е ефективна за постигане желаните от вас цели.

alphatest main hdr MuscleTech AlphaTest хранителни добавки и протеини

Митестостерон – според прочуване това съединение повишава нивата на тестостерон при мъже на възраст от 17 до 70

Борон цитрат – също доказано повишава нивата на свободен тестостерон

Родиола Розеа – когато стресирате тялото с интензивна тренировка, то отделя кортизол. При високи нива на кортизол доста функции на организма спират работа, което може да доведе до напълняване или други проблеми. Това съединение намалява нивата на кортизол в тялото.

Предимства на AlphaTest

По подобие на други тестостеронни бустери, предимствата на AlphaTest включваt загуба на мазнини, изграждането на мускули, повишаване на издръжливостта и укрепване на общото здраве.

Употреба: 2 капсули с чаша вода 2 пъти дневно.  Не приемайте повече от 4 капсули в рамките на 24 часа. Прочетете внимателно етикета и следвайте инструкциите.

Състав:

MUSCLETECH ALPHATEST LABEL 300x245 MuscleTech AlphaTest хранителни добавки и протеини

No customer comments for the moment.

Write your review

MUSCLETECH - Alphatest

MUSCLETECH - Alphatest

100 caps - 50 Servings

AlphaTest™ е мощен тестостеронов модулатор разработен да увеличи и поддържа високи нива на мъжкият полов хормон, както и да регулира нивото на кортизола.


Write your review