Производители

Категории

MUSCLETECH - Anotest Покажи в цял размер

MUSCLETECH - Anotest

Ако сте заинтересувани от истински резултати вие търсите новите серии на MuscleTech -Performance Series!

Повече детайли

17 продукта в тази категория

Предишен
Следващ

Информация за продукта

ANOTEST е първият в света продукт за стимулация на тестостерон, който на практика представлява 4 в 1. Това е средство, създадено за сериозно трениращите личности, които желаят да постигнат максимални резултати от тяхната тренировка. Това е една перфектна формула, която съчетава в себе си наистина най-доброто, от което мускулатурата Ви се нуждае.

ANOTEST е под формата на прах. С неговата формула си спестявате употребата на 4 различни продукта, което се равнява на прием от 15 капсули всеки път за постигане на подобен ефект. ANOTEST е просто най-съвършеното решение, от което се нуждаете, за да преуспявате по време на тренировка. Най-общо казано този продукт ще повиши общото ниво на тестостерон в тялото Ви.

anotest logo MuscleTech ANOTEST 284 гр хранителни добавки и протеини

ANOTEST ще Ви зареди със следните съставки:

  • D-аспарагинова киселина – спомага за увеличаване на тестостерона Ви и е в перфектно количество от точно 3.12 грама за всяка една доза от продукта.
  • Бор – идеалено вещество за стимулиране на свободния тестостерон в тялото Ви. Същевременно чрез него ANOTEST поддържа по-ниски естрадиолови нива.
  • L-карнитин – това вещество ще увеличи концентрацията на андрогенните Ви рецептори. Те от своя страна се свързват със свободната форма на тестостерона. Така ANOTEST ще подобри навлизането на този хормон в мускулните Ви клетки. Отделно се постига подобряване на възстановителните сили на тялото Ви след интензивна тренировка и се редуцират щетите над мускулната Ви тъкан.
  • Глутамин и BCAA аминокиселини – ще поддържат нивата на серумния кортизол в тялото Ви в едни изцяло здравословни граници. Отделно ще Ви укажат мощна анти-катаболна подкрепа, клетъчна хидратация, енергийно снабдяване, мускулен метаболизъм и други.

ANOTEST е снабден с тези съставки, след като учените са установили синергичната връзка между тях. С този продукт Вие получавате най-доброто на пазара за спортни добавки, което Ви гарантира качествено увеличаване на тестостерона Ви. Така ANOTEST ще Ви позволи да натрупате чудовищна мускулна маса и да увеличите силата Ви многократно!

Изборът на професионалистите – именно това представлява този продукт. ANOTEST е модерен и мощен и ще Ви осигури нужните ползи. Освен това вкусовите му качества са просто чудесни. Направените проучвания от компанията-производител показват, че ANOTEST ще постави конкуренцията на колене, защото формулата му е с тотално превъзходство над всички останали продукти от този клас.

Начин на употреба: Смесете 1 мерителна доза с около 120 мл. студена вода сутрин след ставане. За максимален ефект използвайте 2 мерителни дози заедно с 240 мл. вода.

Състав:

anotest suppfacts MuscleTech ANOTEST 284 гр хранителни добавки и протеини

No customer comments for the moment.

Write your review

MUSCLETECH - Anotest

MUSCLETECH - Anotest

Ако сте заинтересувани от истински резултати вие търсите новите серии на MuscleTech -Performance Series!

Write your review