Производители

Категории

BSN - EvoTest Покажи в цял размер

BSN - EvoTest

30 Servings

Представяме Ви BSN Evotest – продукт, спадащ към категорията на тестостерон бустерите.

Повече детайли

17 продукта в тази категория

Предишен
Следващ

Информация за продукта

Представете си безгранична мускулна мощ, екстремни и интензивни тренировки, и огромни мускули, твърди като скала. Не, това не е просто илюзия, или поредното обещание. Тези резултати са напълно реални и постижими. Питате се как?Представяме Ви BSN Evotest – продукт, спадащ към категорията на тестостерон бустерите. Да,  Evotest е типичен тестостерон бустер, но не съвсем. Този продукт бележи истинска революция, в тази област.

 Evotest е иновативен продукт, който е създаден, за да повиши нивото на тестостерон в тялото Ви, но в нормалните и здравословни граници. Evotest не разчита на остарелите, традиционни съставки със съмнителен ефект, а използва такива, чиято активност е била доказвана с научни изследвания, и то многократно. Evotest ще промени коренно представата Ви, за тестостероновите стимулатори. С него, Вие ще увеличите вашата мускулна мощ и тренировъчна производителност, и ще успеете да  постигнете завидни резултати.

bsn evotest diagram BSN EvoTest хранителни добавки и протеини

Концентрираната и мощна формула на  Evotest, съдържа матрица от активни съставки. Тази матрица е 9 компонентна, и е достатъчна за един 3 седмичен цикъл. Освен това, формулата на Evotest е еферисцентна и на прах, което ще Ви позволи да смесвате продукта с любимите си шейкове или напитки. Но нека обърнем внимание на същественото, а именно съставките, които  Evotest използва. Продуктът разчита за своето мощно въздействие, на Магнезиевия оксид и D-аспарагиновата киселина.

D-аспарагинова киселина (Amix D-AA) е една сравнително нова, революционно откритие, в областта на  хранителните добавки. D-аспарагиновата киселина, неимуверно  бързо повишава и стимулира производството на тестостерон. Това става, благодарение на нейната способност, значително да  увеличава лутеинизиращия хормон (LH). Този хормон сигнализира  на тестисите да произвеждат повече тестостерон и съответно се повишават неговите  нивата.Ползата за Вас е огромна – повече тестостерон узначава повече сила и мощ, по – произвосителни тренировки и разбира се, повече и по – големи мускули.

Магнезиевият оксид от своя страна, ще Ви помогне да преодолеете мускулната умора. Така, вашата мускулна издържливост ще се повиши, а мускулите Ви ще са бързо възстановени и готови за следващата тренировка. Научно доказано е  също така, че магнезиевият оксид влие на нормалната мозъчна функция. Той може да Ви помогне да се справите с проявите на лека депресия, като подобри вашето настроение.

Evotest е силно концентриран, тестостеронов стимулатор, който ще увеличи нивото на свободния тестостерон в тялото Ви, като по този начин ще Ви помогне да натрупате мускули. Освен това, чрез Evotest, Вие ще сте в състояние адекватно да поддържате постигнатото във фитнес залата, и да изглеждате зашеметяващо.

Начин на употреба :  Смесва се  1 мерителна лъжичка от Evotest, с 177 милилитра вода, и се приема  два пъти дневно. След 3-4 седмици употреба, направете почивка от 2 седмици.

Състав:

bsn evotest nutrition sf 278x300 BSN EvoTest хранителни добавки и протеини

No customer comments for the moment.

Write your review

BSN - EvoTest

BSN - EvoTest

30 Servings

Представяме Ви BSN Evotest – продукт, спадащ към категорията на тестостерон бустерите.

Write your review