Производители

Категории

USP LABS - Test Powder Покажи в цял размер

USP LABS - Test Powder

240g. - 24 Servings

USP labs Test Powder е нов, уникално действащ продукт, който предизвика истински фурор в света на бодибилдинга.

Повече детайли

17 продукта в тази категория

Предишен
Следващ

Информация за продукта

USP labs Test Powder е нов, уникално действащ продукт, който предизвика истински фурор в света на бодибилдинга. Този мощен тестостеронов бустер, ще Ви помогне да отключите  пълния си потенциал, и ще Ви даде буквално животинска сила.

Test Powder  ще Ви осигури моментално напомпване и наистина забележими резултати; ще повиши значително вашата сила и издържливост; ще повиши вазодилатацията Ви; ще ускори вашето възстановяване – както физическото, така и психическото; ще Ви помогне да изгорите ненужните мазнини като засили вашият метаболизъм; не на последно място, ще подсили вашето либидо.

test powder header USP Labs Test Powder хранителни добавки и протеини

Формулата на Test Powder  съдържа уникални, специално подбрани съставки:Триметилглицин – Това съединение е проучвано и тествано многократно. Резултатите показват, че триметилглицин може да увеличи вашата мускулна сила и производителност. Освен това, триметилглицина ще повиши нивото на анаболните и катаболните хормони. Заедно с това, съединението ще намали нивото на катаболния хормон кортизол. По този начин,  Test Powder  ще предпази мускулите ви от разграждане и ще засили техния растеж.

Д – аспарагинова киселина (3120 мг)- научно доказано е, че аспарагиновата киселина значително  увеличава лутеинизиращия хормон (LH). Благодарение на този хормон, се повишават нивата на тестостерона. Знаете какво значи това – експлозивна мускулна сила и мощ, високопроизводителни тренировки, огромни и твърди мускули.

Екстракт от Аframomum Melegueta – този екстракт е известен сред някои африкански племена, като силен афродизиак, подпомагащ мъжката функция. Освен това, редица изследвания доказват, че това растение притежава свойството да намалява нивото на естрогена, като същевременно повишава теглото Ви и нивото на тестостерона.

Л – карнитин тартарат – тази съставка е добавено във формулата на Test Powder  с една цел – да повиши активността на вашите андрогенни рецептори. Колкото повече от тези рецептори имате, толкова повече тестостерон ще се свърже с тях в мускулните Ви клетки. А колкото повече тестостерон имате, толкова повече мускулна маса ще изградите. Сметката е толкова лесна!

Агматин сулфат и Екстракт от Mucuna Pruriens – и двете съставки стимулират производството на тестостерон, като по този начин увеличават неговото ниво. Освен това агматин сулфат може да увеличи задържането на азотен оксид, като по този начин вашите мускули ще получат оптимално захранване.

Начин на употреба : Приемайте по  2 мерителни лъжици (10 грама) от Test Powder  веднъж на ден с храна. Използвайте го 6 дни в седмицата, а един ден оставете за почивка, най – добре да е нетренировъчен.

Състав:

test powder facts USP Labs Test Powder хранителни добавки и протеини

No customer comments for the moment.

Write your review

USP LABS - Test Powder

USP LABS - Test Powder

240g. - 24 Servings

USP labs Test Powder е нов, уникално действащ продукт, който предизвика истински фурор в света на бодибилдинга.

Write your review