Производители

Категории

USP LABS - Prime Покажи в цял размер

USP LABS - Prime

120 капсули - 120 Servings

Покачване на мускулната маса. Разбива със 100% успешност,тренирате по - дълго и по - здраво, от всякога.

Повече детайли

17 продукта в тази категория

Предишен
Следващ

Информация за продукта

Как USPLabs PRIME работи?

Това е интересен въпрос. Защото ние не намерихме доказателства за андрогенна дейност, ние вярваме, че имат анти-глюкокортикоидни ефекти, които предоставят възможност за увеличаване на мускулната маса, наблюдавани при USP Labs Prime. Може да е също така и нещо свързано с подобряването на абсорбирането или по – доброто уползотворяване на храните и хранителните продукти.

Какво мога да очаквам oт хранителната добавка PRIME?

  • Покачване на мускулната маса
  • Разбива със 100% успешност застой
  • 100% Повече плътност
  • Изключително потентен ефект
  • Огромен скок в работните тежести
  • Ускорено възстановяване
  • Целодневно поддържа твърдостта и плътността на мускула
  • Тренирате по – дълго и по – здраво, отколкото всякога
  • Чувство на еуфория
  • Безпроблемно използване по време на състезание от всякакъв характер

Очевидно е, че всеки обича ефектите на андрогенно-анаболни вещества като про-хормони. Те ви позволяват да качвате повече маса и сила, докато губите излишните мазнини. За съжаление, те идват също така и с редица неприятни странични ефекти и ндеостатъци като проблеми с простата, гинекомастия, сърдечно-съдови проблеми, подтискат натуралното производство на тестостерон, оплешивяване и все такива неприятни странини ефекти. Всеки път когато използвате такива анаболни вещества, сте принуден да употребите още повече други продукти, благодарение, на който ще “подкарате” организма да възстанови собственото производство на тестостерон или ще предазвате сърцето чрез редица протектори. Ако не го направите или го направите до средата, ще изгубите цялата мускулна маса натрупана през цикъла и отново ще възвърнете, но този път в по – големи количества подкожните си мазнини, т.е. ще свършите по – зле, отколкото когато сте започнали!

Какво ви е нужно на вас – нужен ви е продукт, който е силно анаолен, все още не подтиска дори за миг собственото производство на тестостерон. Звучи сравнително лесно, но, то е така, поради причината, че вие четете не кое да е описание, а това на USPlabs – PRIME!

В наше собствено пилотно проучване, група от 12 мъже в 30 дневен срок, получиха от хранителната добавка:

Увеличаване на телесното тегло
Увеличаване на мускулната маса
Намаляване на мастната тъкан
Изключително увеличение в силата при едно до три повторения на избутване на лост от лег (+30 кг)
Изключително увеличение в силата при едно до три повторения на клекове (+45 кг)

Колко време му трябва на USPlabs PRIME за да започне да работи?

Повече от анкетираните и изпробвали продукта в научни изследвания забелязват повишение на силата и работните тежести в три дни. Въпреки това, истинската сила на PRIME се проявява в дните след третата подред седмица, тогава хранителната добавка е в пълната си сила!

Ето и един план, който е масов сред отзивите от хилядите изпробвали и се уверили в ефектите, които продукта показва:

Седмица 1:

Ще започнете бавно да усещате силата, която ви дава PRIME по време на тежките серии. Доста чувствително ще усетите, че вече килограмите, с които тренирате до момента са ви леки, и това чувство ще се засила ПРОГРЕСИВНО с всяка изминала тренировка, но дори и да не посетите залата, задълженията си в училище и в работа ще спрат да ви изморяват или натоварват толкова много както преди. Сами ще усетите процеса на втвърдяване на всички мускули – истинския анаболен ритник!

Седмица 2:

Страхотните тренировки ще продължават едла след друга. По време на втората седмица, освен, че тренировъчните тежести ще са се покачили отново, ще усетите по – добрата интензивност и интензитет на самите тренировки. Ще усетите твърдоста на мускулите си. Едно от нещата, което PRIME ще ви даде е едно неусещано до момента напомпване. Едно напомпване, което е много по – различно от това, което дават креатиновите или азотните продукти. PRIME успешно скъсява необходимото време за пълно възстановяване на организма.

Седмица 3:

Това е седмицата, за която хората пробвали продукта не спират да говорят! За повечето, 3-тата седмица е седмицата, в която PRIME започва наистина да работи! Ще летите буквално през цялата зала, а отделно ще имате недостиг на тежести, които да “натоварите” на лоста. Тялото ви ще е като истинска скала 24/7.

Седмица 4:

Най – хубавото нещо в PRIME e, че колкото повече го използвате, толкова повече ще получите. Това буквално е седмицата, в която ще започвате да задрасквате старите рекорди и да записвате нови и нови килограми, а повторенията ще растат буквално в небесата. Тук е момента и на комплиментите, че сте станал по – голям и по релефен!

Седмица 6 и след това:

На този етап, трябва да имате вече налична доста голяма промяна на кантара, и като цяло мускулатурата трябва да се дефинирала все повече и повече, откакто преди. Проблемните зони вече не бива да са проблеми, а да са едни от най – добре вървящите ви мускулни групи. Доста от използвалите продукта забелязват след 6-тата седмица постепенно оформяне на така желаната V форма на гърба и талията, която до момента е била тема табу.

Трябва ли да употребявам PRIME във фаза “цикъл”?

Е, разбира се, няма да ви се иска да го спирате никога! И все пак не е доказано, че трябва да има почивка от продукта, Но, безопасността първо – моля, на всеки 12 седмици употреба, правете 4 седмици почивка, или поне 3.

Какви странични ефекти да очаквам?

Хората, използващи продукта тренираш изключително интезивно, дълго, с големи работни тежести, огромни натоварвания, заради това централанта нервна система на организма не може да смогне. Поради този ефект, ние от USPlabs – експертите по билките, препоръчваме 5 дни последнователна употреба на продукта, последвани от дву-дневна пауза.

Мога ли да съчетая използванте на PRIME с друг продукт?

Разбира се. Уместно би било към своя ултимален стак за покачване на мускулната маса, размери, сила и интезивност е да комбинирате PRIME

USPlabs PRIME съдържа две изключително силни и потентни, нови за тази индустрия съставки.

SuperAnabolic e рядък вид билка от фамилията на Tribulus Terrestris. Веднъж, когато пробватеPRIME ще разберете, че прилите свършват дотук. Стероидните гликозиди съдържащи се в продукта, правят сапонините от трибулус терестис да изглеждат просто като пласебо ефект. Трибулус Акватикус съдържа високо активни стероидални компоненти наричани още стероидни гликозиди. Както и да е, съставките на хранителната добавка са уникални и екстракта от Трибулус Акватикус единствено може да се намери в USPlabs PRIME!.

Cellmend – представлява невероятен плод наричан още Terminalia chebula, това е един от най потентните екстракти, които някога света е виждал. Terminalla chebula има качеството да балансира предизно всичко процеси, протичащи в цялото тяло физически и умствено по време на стрес.

Допълнително плюсове на Terminalia Chebula:

➡ Използва се успешно като антиоксидант
➡ Стимулира и спомага за нормалното функциониране на черния дроб
➡ Когато се приема с хранене, увеличава силата, стимулира сетивата, изхвърля заедно с урината ненужните и неизползваеми вече материали от тялото
➡ Стимулира апетита и спомага за нормалното функциониране и обработване на веществата

Разфасовка: 120 капсули

Състав:

prime sf Prime хранителни добавки и протеини

No customer comments for the moment.

Write your review

USP LABS - Prime

USP LABS - Prime

120 капсули - 120 Servings

Покачване на мускулната маса. Разбива със 100% успешност,тренирате по - дълго и по - здраво, от всякога.

Write your review