Производители

Категории

MuscleMeds - Methyl Arimatest 120 Caps. + 60 Tabs. Покажи в цял размер

MuscleMeds - Methyl Arimatest 120 Caps. + 60 Tabs.

Двойно действащата фармадинамична тестостеронна технология увеличава количеството на тестостерона над 10 000 pg/ml

Повече детайли

17 продукта в тази категория

Предишен
Следващ

 Съдържание на опаковката: 120 капсули и 60 таблетки (60 дози)

MuscleMeds Methyl Arimatest – авангардна, двойно действаща фармадинамична тестостеронна формула от ново поколение, която увеличава активната концентрация на тестостерон до над 10 000 pg/мл., засилва действието му и потиска превръщането в дехидротестостерон и естрадиол.

Methyl ARIMATEST е значителен, качествен пробив в препаратите за повишаване на нивата на тестостерон, дължащ се на двойното потискане на действието на анти-ароматазата и 5 алфа-редуктазата. Активните вещества във формулата клинично доказано увеличават количествата на тестостерон в кръвта до над 10,000 pg/мл.

В резултат на задълбочени изследвания, в препарата са комбинирани 3 допълващи се сложни механизма – мулти-канално физиологично увеличаване на тестостерона; техники на метилация за увеличена биоактивност на хормона и авангардна биоактивна транспортна система за доставка и оптимално усвояване.

Активният комплекс на Methyl ARIMATEST съдържа 2 формули – 7-Ариматаза и Дихидротаза. Дихидротазният комплекс (инхибитор на 5 алфа-редуктазата) в Methyl ARIMATEST повишава драстично средните нива на серумен тестостерон само в рамките на 2 седмици – от 6,241 pg/мл. до невероятните 10,066 pg/mL. Той се съдържа в капсулите на Methyl ARIMATEST.

7-Aриматазата е метилирана анти-ароматаза, която увеличава активността на тестостерона. Тя се съдържа в специалните SubZorb таблетки, които се разтварят в устата и се усвояват от кръвоносните съдове в устната лигавица.

Усъвършенстваният двоен режим за подобряване на тестостероновото действие в Methyl ARIMATEST има 3 основни цели:

1. Позитивно анаболно действие – увеличаване на въздействието на тестостерона върху анаболните процеси в мускулите и останалите тъкани за допълнителен растеж и възстановяване на увредените участъци.

2. Възпрепятстване на негативното андрогенно действие – намаляване на превръщането на тестостерона в андрогенен дихидротестостерон под въздействието на ензима 5 алфа-редуктаза.

3. Възпрепятстване на негативното естрогенно действие – намаляване на превръщането на тестостерона в естрадиол под действието на ароматазните ензими. Високите нива на естрадиол предизвикват неприятни странични ефекти като гинекомастия – нарастване на гърдите при мъжете, повишаване на телесната мастна тъкан и задържане на вода. Високите на нива на естроген пък намаляват производството на тестостерон. Methyl ARIMATEST повишава съотношението в полза на тестостерона.  

Начин на прием:

1-ва Формула (DIHYDROTASE)

Вземайте 2 капсули сутрин и 2 капсули вечер с вода.

2-ра Формула (7-ARIMATASE)

Сложете 1 SubZorb в уста и изчакайте да се разтвори напълно преди да преглътнете. За максимален ефект вземайте 2 SubZorb таблетки дневно – една сутрин и една вечер.

Забележка: Да се употребява само от здрави мъже на възраст над 18 години. Консултирайте се със специалист преди употребата на продукта, ако страдате или имате семейна история на заболявания, включващи рак на простатата, уголемяване на простатата, сърдечносъдови заболявания, ниски нива на „добрия” холестерол (HDL), или използвате други хранителни добавки или лекарства, със или без рецепта. Не надвишавайте препоръчителния дневен прием.

 

 

No customer comments for the moment.

Write your review

MuscleMeds - Methyl Arimatest 120 Caps. + 60 Tabs.

MuscleMeds - Methyl Arimatest 120 Caps. + 60 Tabs.

Двойно действащата фармадинамична тестостеронна технология увеличава количеството на тестостерона над 10 000 pg/ml

Write your review