Производители

Категории

Shen Min - Nutrients Advanced Women’s Покажи в цял размер

Shen Min - Nutrients Advanced Women’s

Shen Min Nutrients Advanced Women’s Formula съдържа биотин и фолиева киселина, които чрез своето действие тонизират и енергизират косата.

 
 

Повече детайли

7 продукта в тази категория

Предишен
Следващ

Shen Min Nutrients Advanced Women’s Formula  е безопасен и ефективен продукт, специално създаден за жените, страдащи от косопад и плешивост. Продуктът е предназначен, за спиране на косопада, заздравяване на скалпа, и стимулиране на поникването на здрава и плътна коса.  Редица проведени изследвания доказват, че една от основните причини за косопад и плешивост при жените, е увеличаването на ДХТ – лошата форма на хормона тестостерон. При жените  – особено с увеличаване на възрастта, нивата на естроген спадат, а се увеличава синтеза на ДХТ. Това води до натрупването му в скалпа, разрушаване на фоликулите,  загуба на коса и плешивост.

Shen Min Nutrients Advanced Women’s Formula  съдържа билкови екстракти от Shou Wu и Saw Palmeto, действащи като ДХТ блокери. Shou Wu  е билка, традиционно използвана в китайската медицина, за спиране на косопада, подхранване на скалпа и заздравяване на косата. Според китайската медицина, състоянието на косата е свързано със здравословното състояние на вътрешните органи. Евентуални проблеми с черния дроб и бъбреците, могат да се проявят, чрез загубата на коса. Билката Shou Wu подобрява функцията на черния дроб, бъбреците, и стимулира кръвообръщението. По този начин, до скалпа достигат повече кръв и хранителни вещества, което спира косопада и подхранва косата. Saw Palmeto е считан за отговорен за намалената активност на ензима 5-алфа редуктаза, който стимулира превръщането на тестостерона в по-активната му, лоша форма дихидростестостерон (DHT).Последният е с високи нива при жените, страдащи от косопад и оплешивяване. Тъй катоСао палмето намалява количеството на ДХТ в организма, може да се счита ефективно средство против плешивост при жените.

Shen Min Nutrients Advanced Women’s Formula  съдържа биотин и фолиева киселина, които чрез своето действие тонизират и енергизират косата. Биотинът,спада към групата на В витамините.Наричан е още ‘’витаминът на красотата ‘’,тъй като се грижи за здравето и красотата на кожата и ноктите. Освен това повишава енергийните нива на организма, а от там и на косата. Фолиевата киселина  участва в изграждането на червените кръвни телца. Подобрява синтеза на нуклеиновите киселини и абсорбацията на желязото. Също се използва при лечение на анемия. Възстановява структурата на косата, като я прави по – плътна и силна.

Във формулата на Shen Min Nutrients Advanced Women’s Formula  са добавени  растителни субстанции и BioPerine. Биоперинът подсилва действието на останалите съставки. Той има способността да увеличава бионаличността на хранителните вещества и да стимулира тяхното правилно усвояване, чрез увеличаване на притока на кръв. Благодарение на това,Shen Min Nutrients Advanced Women’s Formula  действа максимално ефективно.

Начин на употреба : Приемайте по 1 таблетка два пъти дневно, заедно с храна. Не превишавайте препоръчваната дневна доза. За постигане на най-добри резултати този продукт трябва да се употребява в продължение на поне 3-4 месеца.

Разфасовка: 60 таблетки

Състав:

shen min women hair sf Natrol Shen Min Nutrients Advanced Women’s хранителни добавки и протеини

No customer comments for the moment.

Write your review

Shen Min - Nutrients Advanced Women’s

Shen Min - Nutrients Advanced Women’s

Shen Min Nutrients Advanced Women’s Formula съдържа биотин и фолиева киселина, които чрез своето действие тонизират и енергизират косата.

 
 

Write your review