Производители

Категории

Shen Min - Nutrients Advanced Men’s Formula Покажи в цял размер

Shen Min - Nutrients Advanced Men’s Formula

Shen Min - Nutrients Advanced Men’s Formula е безопасен и ефективен продукт, специално създаден за мъжете, страдащи от косопад и плешивост.

Повече детайли

2 продукта в тази категория

Информация за продукта

Shen Min Nutrients Advanced Men’s Formula  е безопасен и ефективен продукт, специално създаден за мъжете, страдащи от косопад и плешивост. Продуктът е предназначен, за спиране на косопада, заздравяване на скалпа, и стимулиране на поникването на здрава и плътна коса.  Редица проведени изследвания доказват, че една от основните причини за косопад и плешивост при мъжете, е увеличаването на ДХТ – лошата форма на хормона тестостерон. При мъжете  – особено с увеличаване на възрастта, се увеличава синтеза на ДХТ. Това води до натрупването му в скалпа, разрушаване на фоликулите,  загуба на коса и плешивост. Обикновено плешивостта настъпва след  50 годишна възраст, но голяма част от мъжете, губят част от косата си още преди 35 години.

Shen Min Nutrients Advanced Men’s Formula  съдържа билкови екстракти от Shou Wu и Saw Palmeto, действащи като ДХТ блокери. Shou Wu  е билка, традиционно използвана в китайската медицина, за спиране на косопада, подхранване на скалпа и заздравяване на косата. Според китайската медицина, състоянието на косата е свързано със здравословното състояние на вътрешните органи. Евентуални проблеми с черния дроб и бъбреците, могат да се проявят, чрез загубата на коса. Билката Shou Wu подобрява функцията на черния дроб, бъбреците, и стимулира кръвообръщението. По този начин, до скалпа достигат повече кръв и хранителни вещества, което спира косопада и подхранва косата. Saw Palmeto е считан за отговорен за намалената активност на ензима 5-алфа редуктаза, който стимулира превръщането на тестостерона в по-активната му, лоша форма дихидростестостерон (DHT).Последният е с високи нива при мъжете, страдащи от косопад и оплешивяване. Тъй катоСао палмето намалява количеството на ДХТ в организма, може да се счита ефективно средство против плешивост при мъжете.

Shen Min Nutrients Advanced Men’s Formula  съдържа биотин и фолиева киселина, които чрез своето действие тонизират и енергизират косата. Биотинът,спада към групата на В витамините.Наричан е още ‘’витаминът на красотата ‘’,тъй като се грижи за здравето и красотата на кожата и ноктите. Освен това повишава енергийните нива на организма, а от там и на косата. Фолиевата киселина  участва в изграждането на червените кръвни телца. Подобрява синтеза на нуклеиновите киселини и абсорбацията на желязото. Също се използва при лечение на анемия. Възстановява структурата на косата, като я прави по – плътна и силна.

Във формулата на Shen Min Nutrients Advanced Men’s Formula  са добавени  растителни субстанции и BioPerine. Биоперинът подсилва действието на останалите съставки. Той има способността да увеличава бионаличността на хранителните вещества и да стимулира тяхното правилно усвояване, чрез увеличаване на притока на кръв. Благодарение на това,Shen Min Nutrients Advanced Men’s Formula  действа максимално ефективно.

Начин на употреба : Приемайте по 1 таблетка два пъти дневно, заедно с храна. Не превишавайте препоръчваната дневна доза. За постигане на най-добри резултати този продукт трябва да се употребява в продължение на поне 3-4 месеца.

Разфасовка: 60 таблетки

Състав:

natrol nuhair men nut facts 1 Natrol Shen Min Nutrients Advanced Men’s Formula хранителни добавки и протеини

No customer comments for the moment.

Write your review

Shen Min - Nutrients Advanced Men’s Formula

Shen Min - Nutrients Advanced Men’s Formula

Shen Min - Nutrients Advanced Men’s Formula е безопасен и ефективен продукт, специално създаден за мъжете, страдащи от косопад и плешивост.

Write your review