Производители

Категории

MUSCLE PHARM - MuscleGel 	Покажи в цял размер

MUSCLE PHARM - MuscleGel

 MuscleGel® е гелообразна формула, която съдейства за по-бързо и ефективно усвояване, подобрява храносмилането и има уникален вкус.


Повече детайли

58,78 лв

Намалена цена!

-21%

74,40 лв

» Добави в желани

5 продукта в тази категория

MusclePharm MuscleGel Shot – Гелообразен протеинов шот от ново поколение с 22 гр. суроватъчен протеин изолат във всяка тубичка, който подхранва натрупването на чиста мускулна маса, стимулира изгарянето на мазнините, подобрява и съкращава времето за възстановяване.

MuscleGel® е разработен така, че да подобрява усвояването на хранителните вещества от организма, да успокоява храносмилателната система и да ви доставя удоволствие от всяка хапка с 3-те си невероятни вкуса – Tropical Mango, Banana Cream и Key Lime.

В него е използвана очакващата патент технология от ново поколение за транспортиране на активните вещества ProFusion™, която е революционен пробив в начина по който тялото поглъща, метаболизира и извлича максимална полза от хранителните вещества.

ProFusion™ е молекулярен процес, посредством който специфични хранителни субстанции, като висококачествения суроватъчен протеин или мощни енергийни субстрати са смесени в ултра бързо абсорбиращ се гел-посредник, запазващ високо биоактивната им форма. Така те достигат чревния тракт в непроменено естествено състояние, а поглъщането, усвояването и ефектът им се подобряват.

Удобната и практична гел-тубичка улеснява приемането на необходимите дози протеин за растежа и увеличаването на силата и издръжливостта на мускулите навсякъде и по всяко време и дори в движение, без да е необходимо разреждане с течности или разбъркване.

Съдържащите се в MuscleGel® 22 гр. пречистен, бързо усвоим и високо биоактивен суроватъчен протеин изолат са повече от порцията протеин, които ще получите от голяма порция пилешки гърди или 6 яйчени белтъка, както и повече, отколкото съдържа 1 доза от повечето протеинови пудри. В допълнение MuscleGel® е зареден със всички 9 незаменими аминокиселини (EAAs) и ключовите за мускулния растеж верижно-разклонени аминокиселини (BCAAs), сред които и левцин.

No customer comments for the moment.

Write your review

MUSCLE PHARM - MuscleGel

MUSCLE PHARM - MuscleGel

 MuscleGel® е гелообразна формула, която съдейства за по-бързо и ефективно усвояване, подобрява храносмилането и има уникален вкус.


Write your review