Производители

Категории

MUSCLETECH - Nitro-Tech Performance Series Покажи в цял размер

MUSCLETECH - Nitro-Tech Performance Series

4lbs - 63 Servings

NITRO-TECH е просто чудесен помощник за всеки сериозен атлет, който изисква дълготрайни резултати и увеличаване на силата си.

Повече детайли

20 продукта в тази категория

Предишен
Следващ

Информация за продукта

Представяме Ви най-мощната протеинова формула в света. Това е NITRO-TECH! Този продукт е научно създаден и съдържа в себе си суроватъчен протеин изолат. С негова помощ ще изградите изключително чиста мускулна маса и ще увеличите многократно силата и представянето Ви по време на интензивна тренировка. Това е един от най-чистите и най-силни протеини, които някога сте срещали.

NITRO-TECH ще Ви предостави редица ползи. Неговата мощна формула Ви снабдява и с важни аминокиселини, както и с калций и натрий. Този продукт ще Ви помогне да изградите мускулатурата, за която сте се стремили още откакто сте влезли във фитнес залата за първи път. Определено това е добавка от последно поколение, която ще Ви помогне да станете чудовищно силни.

nitro muscle MuscleTech NITRO TECH 925 гр хранителни добавки и протеини

 Ползите, които ще получите от употребата на NITRO-TECH са:

  • Изграждане на повече чиста мускулна маса в сравнение с обикновен протеин – учените са изчислили, че това може да стане само за шест седмици в сравнение с обикновените протеинови добавки
  • Мощно снабдяване с аминокиселини след тренировка – те бързо ще навлязат в кръвта Ви и ще подпомогнат мускулатурата Ви. Ще получите подкрепа за по-бързо възстановяване и ще предпазят влакната ѝ от разпадане. По-конкретно аланинът ще Ви позволи да произвеждате повече използваема глюкоза и ще увеличи протеиновия Ви синтез; глицинът ще подпомогне много биологични процеси в тялото Ви, а тауринът ще се погрижи за увеличаване на клетъчния Ви обем.
  • Повече сила в сравнение с обикновен протеин
  • Ултра-чиста формула, която идва с невероятен вкус и Ви дава повече ползи за дадените от Вас пари

NITRO-TECH е просто чудесен помощник за всеки сериозен атлет, който изисква дълготрайни резултати и увеличаване на силата си. С този продукт ще снабдите Вашата мускулатура с най-добрия протеин и така ще изградите повече мускули за повече сила и абсолютна мощ. Време е да постигнете мечтаните от Вас резултати. За целта просто се спрете на NITRO-TECH.

Този продукт е без никакви мазнини в неговата формула. Това е направено с цел да покачите чиста мускулна маса, без нищо излишно. NITRO-TECH Ви осигурява и 100мг ензими, които ще подпомогнат Вашето храносмилане и така ще можете да усвоите активните вещества на този продукт много по-бързо и по-ефикасно. Неговата формула ще Ви помогне да се почувствате властелини над Вашето тяло и ще увеличи силата Ви по един неповторим начин!

Начин на употреба: 1 порция от NITRO-TECH се смесва с около 177мл вода. Възможно е да смесите и 2 порции с около 354мл студена вода или мляко. Пийте между основните Ви хранения за деня и след тренировка. Приемете 8-10 чаши вода дневно. За максимални резултати употребявайте продукта минимум 6 седмици.

Състав:

Muscle Tech   Nitro Tech MuscleTech NITRO TECH 925 гр хранителни добавки и протеини

No customer comments for the moment.

Write your review

MUSCLETECH - Nitro-Tech Performance Series

MUSCLETECH - Nitro-Tech Performance Series

4lbs - 63 Servings

NITRO-TECH е просто чудесен помощник за всеки сериозен атлет, който изисква дълготрайни резултати и увеличаване на силата си.

Write your review