Производители

Категории

ХРАНИТЕЛНИ ДОБАВКИ

Има 589 продукта.
ХРАНИТЕЛНИ ДОБАВКИ

Тук ще откриете Хранителни Добавки на реномирани марки, превзели световния пазар и наложили своето качество и ефикасност.

Подкатегории

 • ПРОТЕИНИ

  Протеинитe (бeлтъцитe) изгpaждaт вcичĸи живи ĸлeтĸи. Te cъcтaвят ocнoвнaтa чacт нa цитoплaзмaтa и ядpoтo нa ĸлeтĸитe. Eнзимитe и няĸoи xopмoни cъщo имaт бeлтъчeн cъcтaв.Te ca нaшитe гpaдивни eлeмeнти. Eднoвpeмeннo c тoвa мoгaт дa бъдaт и изтoчниĸ нa eнepгия. Πpи paзгpaждaнeтo нa 1 гp пpoтeин ce ocвoбoждaвa 4,1 ĸĸaл eнepгия. Oбщo пpoтeинитe тpябвa дa пpeдcтaвлявaт 15 дo 25% oт нaшaтa xpaнa при нормален начин на живот. При спортуващите този процент драстично се повишава.

 • АМИНОКИСЕЛИНИ

  Аминокиселините са главните строителни блокове на протеина. Обикновено се класифицират на “заменими” и “незаменими” аминокиселини. “Заменимите” са тези, които тялото може да произведе самостоятелно, а “незаменимите” тялото не може да произведе и задължително трябва да се приемат чрез храната или чрез хранителните добавки. Няколко от „заменимите” аминокиселини се считат условно за “незаменими”, което означава, че при определени състояния като наранявания, болести, увеличени стресови нива, интензивно физическо натоварване и др., тялото не може да ги произвежда в адекватни количества и те задължително трябва да се набавят допълнително. Аминокиселините играят важна роля за растежа и развитието на мускулите.

 • ВИТАМИНИ И МИНЕРАЛИ

  ЛИПСАТА НА ВИТАМИНИ ВОДИ ДО 101 БОЛЕСТИ. Вре­ме е да се за­мис­лим за то­ва кои ви­та­ми­ни не дос­ти­гат на ор­га­низ­ма и да се пос­та­ра­ем да ги на­ба­вим. Лип­са­та на ви­та­ми­ни во­ди до яс­но из­ра­зе­ни па­то­ло­гич­ни със­то­я­ния на ор­га­низ­ма ка­то на­ру­ша­ва­не об­мя­на­та на ве­щес­т­ва­та, ув­реж­да­не на фун­к­ци­и­те на нер­в­на­та сис­те­ма и дру­ги раз­с­т­рой­с­т­ва. Подсигурете си необходимата дневна доза от витамини и минерали, за да сте винаги в топ форма!

 • ИЗГАРЯНЕ НА МАЗНИНИ

  В тази категория ще откриете продукти за отслабване, намаляване на апетита, л-карнитини, фет бърнари и др.

 • ЗДРАВЕ И ТОНУС
 • ЕНЕРГИЙНИ ПРОДУКТИ

  Ето и нашите предложения...

 • НА РАСТИТЕЛНА ОСНОВА

  Никога в нашата история не сме използвали толкова много билки и билкови добавки, колкото днес, а всеки ден има нови и вълнуващи открития, направени по отношение на ползите за здравето от природните лекарства. Ние постоянно търсим нови начини да се чувстваме по-добре и да подобряваме цялостното си здраве. Хората все повече се обръщат към естествените средства от природата за лечение и предотвратяване на болести.Екстрактите от различните растения – цветя, дървета, билки, дори и водорасли, подобряват естествените функции на организма. В зависимост нуждите, те могат да засилят метаболизма или имунитета ви, да стимулират отделянето на токсините или да помагат за разграждането на мазнините, да подобрят функцията на определени органи, да действат противоалергично или противовъзпалително, да увеличават синтеза на витамините и много други. В категорията Продукти на растителна основа вие можете да намерите различни препарати с най-разнообразно действие в тази насока и да поръчате необходимото за подобряване функциите на организма ви. Продуктите на растителна основа са от голямо значение за активно спортуващите, затова и те се нареждат сред класовете хранителни добавки за спортисти. Интензивните тренировки и подлагането на най-разнообразни диети често изтощава организма и води до недостиг на някои хранителни вещества, затова е много важно да си ги набавяме, дори и под формата на таблетки.


продукти на страница

продукти на страница