Производители

Категории

КРЕАТИНОВИ ПРОДУКТИ

Има 47 продукта.
КРЕАТИНОВИ ПРОДУКТИ

Най-големият враг на една добра тренировка е умората. Всеки от нас е имал моменти, в които не се е чувствал достатъчно силен, моменти, когато се е чудил какво да добави в хранителния си режим, за да увеличи своята сила и издръжливост. Това разбира се е Kреатинът! Приемането на креатин придава допълнителна сила на трениращия спортист. Тя от своя страна ще допринесе за много по-интензивни тренировки, покачване на работните тежести и не на последно място - покачване на мускулна маса.

Подкатегории

 • Креатин Етил Естер

  За разлика от останалите креатинови продукти на пазара,Con-Cret Concentrated Creatine на марката Promera не изисква фаза на зареждане или цикличен прием. Благодарение на неговата био-достъпност и препоръчителна микродоза - Con-Cret, е необходим приемът на ¼ чаена лъжичка (или 1 капсула) на 45 кг тегло. Този продукт - един истински научен пробив, е единствения креатин на пазара, който се дозира според индивидуалното тегло, с една доза, съдържаща 5-10 грама креатин монохидрат. За разлика от другите продукти в този клас, Con-Cret не причинява странични ефекти, като подуване, задържане на вода, проблеми на стомашночревния тракт, наблюдавани при приема на други креатинови смеси. В неотдавна проведено изследване в областта на креатиновия прием, извършено в два основни университета, продуктът Con-Cret показва най-добра разтворимост в сравнение с конкурентите на пазара - 59 пътипо-разтворим от креатин монохидрат.Представлявайки най-добре абсорбиращата се форма на креатин, налична на пазара, Con-Cret предлага резултати, типични за стероидните препарати по отношение на силата, издръжливостта и мускулното възстановяване, но посредством един законен и безопасен за употреба продукт. Атлетите могат да заложат на Con-Cret и в отговор ще получат върхови спортни резултати без опасения от провал на който и да е допинг тест - никога не бихте дали положителна допинг проба за нелегални или забранени съставки при прием на продукта Con-Cret.

 • Креатин Кре-Алкалин

  Kre-Alkalyn (Кре-Алкалин) представлява буферирана форма на креатин с алкали, като pH във воден разтвор е между 12 и 14. Kre-Alkalynе (Кре-Алкалин) омекотен креатин, който попадайки в човешкото тяло не се превръща в креатинин. Kre-Alkalyn (Кре-Алкалин) е стабилизиран, така че преминава през храносмилателната система непроменен и може да бъде напълно абсорбиран от мускулната система.Kre-Alkalyn (Кре-Алкалин) е повече от 10 пъти по-ефикасен, отколкото креатиновия монохидрат и ще ви позволи да приемете максимално креатин в количество 2-3гр дневно без никакви стомашни проблеми. Освен това с Kre-Alkalyn(Кре-Алкалин) се избягва натрупването на вода в организма. Други негови предимства са елиминирането на т. н. период на натрупване, характерен за други форми на креатина, както и буфериране при натрупване на млечна киселина в мускулите и неутрализиране на така неприятния ефект на мускулна треска.

 • Креатин Монохидрат

  Използва се за повишаване на мускулната маса, сила и издръжливост. Основните запаси от Креатин (Creatine) на тялото се намират в скелетната мускулатура. Основните източници на Креатин (Creatine) в природата са рибата и месото, но са необходими големи количества, за да се набави необходимата доза от креатин (в 1 кг телешко месо има около 5 гр. креатин). Обикновено хора, които не приемат месо и риба (съответно нямат достатъчни запаси от креатин в тялото), имат най-осезаем ефект от приема на Креатин (Creatine).По време на кратки и експлозивни мускулни съкращения АТФ (аденозинтрифосфат) се превръща в АДФ (аденозиндифосфат) и се отделя енергия. Креатин (Creatine) спомага за повторно преобразуване на АДФ в АТФ откъдето има повече наличен АТФ за енергия. Клетките могат да задържат Креатин (Creatine) и да го използват по-късно при необходимост. Креатин (Creatine) също така регулира нивата на кръвна захар, спомага при облекчаване сиптомите на Болестта на Алцхаймер.

 • Креатинови Матрици

  CELLMASS е продукт от класа на креатиновите матрици. Тази напреднала и иновативна формула ви предлага няколко форми на креатин и допълващи вещества, които подобряват неимоверно възстановяването и растежа на мускулите.Защо да изберем CELLMASS: Пълно следтренировъчно възстановяване Може да се приема по всяко време, включително и преди лягане Съдържа креатинова матрица с 4 различни форми на креатин, осигуряващи максимална потентност Съдържа Cinnulin-PF® за покачване на инсулиновата чувствителност Лесно разтворим, свеж и приятен вкус Съдържа Глутамин-Алфа-Кетоглутарат за повишаване на клетъчния обем и възстановяване; Уникална AVPT технология (Advanced Volumizing & Performance Technology), която ще отнесе постиженията ви в друго измерение. CELLMASS е феноменална креатинова матрица, предназначена за прием след тренировка/преди сън и създадена специално да ускори възстановяването на мускулната тъкан, да повиши силата и издръжливостта. Когато вие сте свършили своята задача – да изтискате максимума от възможностите си по време на спортна активност, точно тогава в сила влиза CELLMASS. CELLMASS попълва енергийните нужди на клетките, възстановява ключови съставки като креатин фосфат, АТФ и гликогена в клетките. CELLMASS възобновява изгубените по време на спортната дейност важни електролити, възстановява баланса на флуидите в тялото, подхранва клетките с необходимите нутриенти, за да могат те бързо да преодолеят стеса от интензивното натоварване и ефективно да продължат своите нормални функции. CELLMASS се справя успешно с умората и повишава цялостната продуктивност на организма. CELLMASS е продукт от ново поколение и е най-добрия креатинов продукт на пазара, той съдържа специално формулиран комплекс AVPT (Advanced Volumizing & Performance Technology). Това е специално разработена формула от BSN, която съдържа креатинови аналози и Бета-Аланин, тя значително подобрява креатиновия транспорт, усвояване и ефективност.

 • Креатин Хидрохлорид
 • ВСИЧКИ

  Тук можете да разгледате всички продукти съдържащи креатин.


продукти на страница

продукти на страница