Производители

Категории

Catalog

Condition v

ИЗГАРЯНЕ НА МАЗНИНИ

Има 83 продукта.
ИЗГАРЯНЕ НА МАЗНИНИ

В тази категория ще откриете продукти за отслабване, намаляване на апетита, л-карнитини, фет бърнари и др.

Подкатегории

 • Л-Карнитин

  Ацетил Л-Карнитин (Acetyl L-Carnitine) е производна съставка на Л-Карнитин, чиято роля в тялото е да участва в метаболизма на въглехидратите и протеините, както и транспортиране на мазнини към митохондриите. Ацетил Л-Карнитин (Acetyl L-Carnitine) се превръща в едно от най-изследваните съединения, поради свойствата си да забавя стареенето, особено по отношение дегенерацията на мозъка и нервната система.Ежедневен прием на Ацетил Л-Карнитин (Acetyl L-Carnitine), като добавка към хранителния режим, значително намалява развитието на болестта на Алцхаймер. Ацетил Л-Карнитин (Acetyl L-Carnitine) спомага за облекчаване на депресивни състояния, както и други психични растройства. Ацетил Л-Карнитин (Acetyl L-Carnitine) ограничава и намалява пораженията от т.н. ”кислороден глад”, усилва функцията на имунната система, стимулира антиоксидантните свойства на определени ензими, предпазва мембраните, забавя мозъчното стареене, спомага за предотвратяването на нервни заболявания свързани с диабет и ишиас, модулира хормоналните промени, породени от физически стрес, увеличава ефекта от действието на разклонените аминокиселини.Нивата на Ацетил Л-Карнитин (Acetyl L-Carnitine) намаляват с възрастта, поради което е необходим приемът му като хранителна добавка.

 • Фетбърнъри – Липотропни

  Свързана Линолова Киселина (CLA - Conjugated Linoleic Acid) е изомер на линолова киселина, която се отнася до омега-6 мастните киселини. Свързана Линолова Киселина (CLA - Conjugated Linoleic Acid) редуцира телесните мазнини, особено коремните, като намалява ензимите, отговорни за увеличаването на размера на мастната клетка, подобрява профилите на липидите в кръвния серум, намалява високите нива на глюкозата в тялото.Свързана Линолова Киселина (CLA - Conjugated Linoleic Acid) също така увеличава мускулната маса, участва в укрепването на имунната система, като така нямалява риска от някои видове рак, намалява развитието на атеросклероза и подобрява дейността на сърдечно-съдовата система. Освен това Свързана Линолова Киселина (CLA - Conjugated Linoleic Acid) има и антикатаболно действие.Значителен ефект при намаляването на подкожните мазнини и увеличаване на мускулната тъкан се достига при дози от 3-4 грама Свързана Линолова Киселина (Conjugated Linoleic Acid) дневно (в зависимост от телесното тегло) в продължение на 2-3 месеца, като приемът на тази мастна киселина трябва да се съчетае с хранителен режим и физическо натоварване.

 • Фетбърнъри – Термогенни

  Muscletech hydroxystim е хранителна добавка, спадаща към групата на изгарящигте мазини. Тази хранителна добавка има изключително силен термогенен фет – бърнар, който е безпощаден към излишните телесни мазнини. Hydroxystim е насочена към ефективното изгаряне на излишните мазнини и зареждането на тялото с допълнителен прилив на енергия, за върховни спортни постижения.Основната действаща съставка на hydroxystim е кофиенът. Кофеинът спомага разграждането на мазнините и изхвърлянето им от мастните клетки. Също така, кофеинът пречиства тялото от токсините и стимулира синтеза на ензима липаза, с чиято помощ се свиват мастните клетки. Кофеинът е изключително ефикасно средство срещу целулит. Той има термогенен ефект – чрез повишаване на температурата на тялото, изгаря упоритите мазнини. Не на последно място, кофеинът има диуретичен ефект.Кофеинът, също така е най-широко използваният психосоматичен стимулатор в света. Най – често, кофеинът се употребява, заради способността му да намалява сънливостта и физическата умора, да повишава концентрацията и физическата издържливост. На практика, кофеинът е един от малкото стимуланти,които нямат негативни странични ефекти, ако с тях не се прекалява.Кофеинът е директен стимулатор на централната нервна система. Известен е най-вече със способността си временно да подтиска сънливостта и да възвръща остротата на будното внимание. Приеман преди или по време на интензивна тренировка, кофеинът повишава издържливосста на мускулите, като по този начин увеличава нейната ефективност и спортните постижения. Как всъщност кофеинът дава тази енергия? Това става възможно, благодарение на неговото свойство да стимулира синтеза на адреналин в тялото, в резултат на което увеличава нивата на свободната енергия.

 • Диуретици

  Now Water Out e хранителна добавка на билкова основа, която изпълнява функцията на диуретик. Този продукт регулира флуидите в тялото и отстранява подкожната вода, като едновременно с това осигурява здраве за пикочната система. Water Out съдържа витамин В6, мечо грозде, глухарче, златник и хвойна. Витамин В е включен във формулата на Water Out , заради неговите функции на естествен и безопасен диуретик. Той подпомага за изхвърлянето на задържаните в тялото течности, като по този начин улеснява изгарянето на излишните мазнини и загубатата на телесно тегло.Мечото грозде е билка, която е използвана от векове наред, като естествен природен диуретик. Заедно с това, мечото грозде се използва при лечение на леки и средни инфекции на пикочната система. Причината за това е, че мечото грозде съдържа специални антибактериални химикали, които повлияват добре подобни инфекции. Мечото грозде е много популярно и използвано средство за елиминиране на някои болестотворни организми като E. coli и Staphylococcus aureus. Това са най –честите бактерии, причиняващи инфекции на пикочните пътища.Билката също така унищожава Candida Albicans, която пък е причина за гъбичните инфекции.Формулата на Water Out , съдържа и няколко други билки. Глухарчето (Dandelion) притежава леко диуретично действие. То също така повишава секрецията на жлъчен, стомашен и панкреатичен сок и влияе изключително благотворно, върху действието на чревната перисталтика. Златникът (Goldenrod) лекува различни възпаления на пикочните пътища, артрит, възпалено гърло, настинки и грип. Хвойната (Juniper) е ефективно средство за предпазване от различни заболявания на пикочоотделителната система, на бъбреците, при подагра и брадавици. Тя се използва предимно, за изхвърляне на пикочната течност от тялото.Начин на употреба: Приемайте по 2 капсули от продукта, 2 пъти дневно, с хранене или чаша вода.

 • Блокери

  Основната функция на блокерите е да блокират усвояването на нежеланите въглехидрати и мазнини, които приемаме с храната. Съществуват два вида блокери - "фет-блокери" и "карб блокери". Фет-блокерите блокират усвояването на мазнините от храната и се делят на два вида - с хитозан и с орлистат. Карб-блокерите блокират усвояването на въглехидратите приемани с храната. С други думи дори и да ви се случи да нарушите диетата си по една или друга причина с помощта на тези продукти това няма да е "фатално".

 • ВСИЧКИ

  Тук ще намерите всички продукти служещи за понижаване на мазнините и орелефяване.


продукти на страница

продукти на страница