Производители

Категории

ЗДРАВЕ И ТОНУС

Има 276 продукта.
ЗДРАВЕ И ТОНУС

Подкатегории

 • Антиоксиданти

  Антиоксиданти са различни химични вещества с потенциал да лекуват или предотвратяват клетъчните увреждания, причинени от молекули, наречени свободни радикали. Някои видове антиоксиданти се срещат естествено в тялото си, а други идват от храни или от приемане на хранителни добавки. Някои от най-популярните антиоксиданти са: Коензим Q10, Витамин Е, Витамин Ц, Алфа Липоева киселина и други.

 • Цялостна Грижа

  Искате да защитите вашето тяло. Продуктите които ще намерите тук, могат да осигурят цялостна защита на вашия организъм, вие ще можете да го снабдите с всички необходими витамини, ензими, антиоксиданти и хранителни вещества от които се нуждаете за да функционира правелно и безпроблемно.

 • Грижа за Имунната Система

  Тук ще намерите продукти, стимулиращи имунната система. Нашата имунна система е впечатляваща, сложна и мощна система от критично значение за доброто здраве. Сред зачестилите случаи на грип напоследък е много важно да имаме силна имунна система. Силната имунна система ни е необходима за да се предпазим от ежедневния стрес, да намалим сезонните алергии и най-вече да ни защити от сериозни вирусни инфекции като грип. Това може да се постигне с помощта на различни билки, храни и добавки, които да се приемат всеки ден.

 • Грижа за Сърцето

  Липсата на здраво сърце води до цялостно влошаване на здравословното състояние. Тъй като правилното хранене и физическата активност понякога не са достатъчни, Natrol създаде пълна гама от продукти за подпомагане здравето на сърцето и предпазване от сърдечно-съдови заболявания.

 • Грижа за Mозъка

  Natrol brain Speed Memory е клинично тестван комплекс от витамини, минерали и специални съставки, който поддържа и подобрява Вашата памет. В този продукт Natrol съчетава мощна комбинация витамини от групата В – фолиева киселина, витамин В6 и витамин В12. Natrol brainSpeed Memory оптимизира скоростта на познавателните процеси и подобрява припомнянето на информация.

 • Грижа за Oчите

  Доброто зрение е свързано с Вашия хранителен режим. Приемът на витамини и определени хранителни вещества е от съществено значение за здравето на очите. Продуктите от тази категория ще Ви помогнат да поддържате зрението си в отлична форма.

 • Грижа за Ставите

  С възрастта производството на Глюкозамин (Glucosamine) намалява, вследствие на което се наблюдава износване на ставите и връзките, свързано с неприятни болки по време на физическо натоварване, което налага и допълнителния му прием под форма на добавка.Глюкозамин (Glucosamine) е аминомонозахарид, който естествено се съдържа в човешкото тяло. Глюкозамин (Glucosamine) се използва при изграждането на ставите и хрущялите. При наличието на повече Глюкозамин (Glucosamine) човешкото тяло се изграждат по-бързо ставите, хрущялите и съединителните тъкани.Хондроитин (Chondroitin) е една от главните съставки на хрущялите. Хондроитин (Chondroitin) спомага задържането на вода и хранителни вещества, той също способства за безпроблемното придвижване на молекулите през хрущяла, който не е кръвоснабден. Чрез въпросното снабдяване на хрущяла с хранителни вещества се гарантира неговата здравина. Glucosamine & Chondroitin Extra Strength (Глюкозамин и Хондроитин) е формула, изключително полезна за хора с проблеми в ставите и спортисти.NOW Foods е създателят на официалната технология за тестване ефективността на глюкозаминовите продукти. С това компанията се утвърждава като лидер в разработката на изделия за стави и хрущяли, като постига възможно най-високо качество, чрез използваните напреднали методики и технологии.

 • Грижа за Настроението

  Независимо, дали желаете да забавите темпото, да се освободите от стреса или да подобрите настроението си, нашите продъкти могат да Ви помогнат. Правилното хранене е един от най-важните фактори, които спомагат за добро настроение.

 • Грижа за Cъня

  Сънят Ви кара да се чувствате здрави и пълноценни, а липсата му води до влошено здраве и отпадналост. Спете спокойно. Бъдете възстановени и заредени с енергия.

 • Грижа за Храносм. Система

  Приемът на достатъчно фибри не гарантира здрава храносмилателна система. Необходимо е да се предпиемат мерки за безпроблемното и функиониране. Тук ще откриете продукти, които спомагат за поддържане основните функции на храносмилателната система, както и здравословния баланс на вашето тяло отвътре.Претоварвате ли Вашата храносмилателна система? Режимът на хранене в днешно време има негативен ефект върху организма. Консумирането на полуфабрикати и преработени храни могат да станат причина за различни здравословни проблеми. Грижата за храносмилателната система подпомага доброто храносмилане и вътрешното здраве.

 • Грижа за Децата

  Здравите деца са щастливи деца, снабдете ги с необходимите витамини и минерали, които могат да им осигурят всички вещества от които се нуждаят, за да бъдат здрави и енергични.

 • Грижа за Mъжете

  ProstatExcell на Natrol е цялостна формула с множество хранителни вещества, предназначена да поддържа доброто здраве на простата в краткосрочен и дългосрочен план. Тя съдържа клинично доказани билки и минерали, които действат на синергична основа, с набор от витамини и екстракти, които доставят уникална подкрепа за здравето на простата. Това е хранителна добавка, която помага за поддържане на нормалната уринална функция и здравето на простата.

 • Грижа за Жените

  Продуктът е формулиран, за облекчаване на симптомите, свързани с менопаузата. Complete Balance for Menopause AM / PM на Natrol е изграден на базата на соя, калций, гроздовиден ресник (черен кохош) и витамини. Целенасочена формула, която помага при горещи вълни, нощно изпотяване, промени в настроението и други симптоми на менопаузата. Като допълнение, продуктът поддържа хормоналния баланс при жените, които са в периода преди менопаузата.

 • Грижа за Зъбите

  Mедицинската вода против плака - XyliWhite™ e безопасна и ефективна като ви помага по естествен начин да постигнете една усмивка, която е по-бяла, по-блестяща и най-важното с по-здрави зъби!Mедицинската вода против плака - XyliWhite™ съдържа Xylitol (Ксилитол) - естествен захарен алкохол, който има вкус и изглежда като нормалната захар, но има 40% по малко калории. За разлика от избелващите пасти които се базират на флуорид и съдържат различни изкуствени добавки, Ксилитолът e естествен продукт, който се съдържа в плодовете. Всъщност човешкото тяло дори само произвежда до 15 гр Ксилитол на ден. Въпреки, че Ксилитола е открит през 1800 г., изследванията започват едва преди 50 години. Някои от най-забележимите изследвания доказват способността на Ксилитола да се справя с кариеси, възпаления на венците, изсъхване на устната кухина и лошия дъх. Други изследвания доказват способността на Ксилитола да неутрализира киселините които образуват налепи по зъбния емайл и да подпомага реминализирането на зъбния емайл. Той унищожава бактерии, които засилват гниенето на зъбите.

 • Зелени Xрани

  Зелена енергия (Blue-Green Algae) от семействoто Aphanizomenon Flos Aquae (AFA) са най-концентрираният хранителен източник на планетата. Те се срещат само на едно място в света - езерото Кламат в щата Орегон, САЩ.Зелена енергия (Blue-Green Algae) са уникален източник на хранителни вещества в голяма концентрация - глико-протеини, витамини, лесно усвоими минерали, здравословни мастни киселини и биологически активни ензими и хлорофил. Поради тънката клетъчна стена на синьо-зелени водорасли (Blue-Green Algae), хранителните вещества в тях незабавно се усвояват от организма - по този начин тялото използва минимална енергия за усвояването им, което ги прави изключително ефективни.

 • Естествени Подсладители

  Стевия е най-известният растителен подсладител, който е 20 пъти по-сладък от захарта и е полезен за здравето. Стевия е вид билка, която расте в Бразилия. Може да се използва за овкусяване на всичко и заместване на захарта.

 • Специални Продукти

  Разгледайте нашата пълна гама от продукти ...

 • Стимулатори на Либидото

  Активното вещество Трибулус (Tribulus) се извлича от билката Трибулус Терестрис (Tribulus Terrestris), богата на стероидни фито сапонини, алкалоиди и флавоноиди. Трибулус (Tribulus) се използва за увеличаване на собственото производство на тестостерон.Екстрактът от Трибулус (Tribulus) стимулира производството на лутенизиращ хормон, който влияе пряко върху производството на тестостерон в тестисите. Наблюдава се увеличаване на тестостерона до 40%, повишеното му ниво оказва положително влияние върху увеличаването на мускулната маса и сила.Трибулус (Tribulus) се използва и за повишаване на жизнения тонус и издръжливостта, за повишаване на потентността и възстановяване на нормалният хормонален баланс (обикновено след стероиден цикъл, когато собственото производство на тестостерон е потиснато). Трибулус (Tribulus) въздейства благоприятно върху работата на черния дроб, като намалява холестерола. Също така действа антивъзпалително и е лек диуретик.

 • Грижа за Коса, Кожа и Нокти

продукти на страница

продукти на страница