Производители

Категории

ФИТНЕС АКСЕСОАРИ

Има 49 продукта.
ФИТНЕС АКСЕСОАРИ

Фитнес аксесоарите са неизменна част от екипировката на всеки атлет. Бъдете в час с най-добрите, не изпускайте гребена на вълната!

Подкатегории

 • ФИТНЕС РЪКАВИЦИ

  Ръкавици за фитнес са предназначени да предпазват ръцете и да увеличат сцеплението с тежестите и уредите по време на тренировка. Ръкавици за фитнес са изключително необходим аксесоар и с тяхна помощ можете да превърнете тренировката в удоволствие!

 • ТРЕНИРОВАЧНИ КОЛАНИ

  Тренировъчните колани са важен фитнес аксесоар, те са предназначени да бъдат подкрепа на кръста и коремната стена при физически натоварвания, да придадат стабилност на тялото и да подобрят фигурата. Всички тренировъчни колани в тази категория са изработени от висококачествени материали, това гарантира техния дълъг живот и максимален комфорт, който придават по време на тренировка.

 • ФИТИЛИ

  Тренировъчни фитили са група аксесоари, подобряващи захвата и подпомагащи за вдигането на по-големи тежести с по-изчистено изпълнение на упражненията. Тренировъчни фитили са необходим аксесоар за тези, които наистина искат да постигнат нещо повече в залата.

 • ШЕЙКЪРИ

  Разгледайте нашите уникални предложения за шейкъри, в които да разбивате и пренасяте вашите любими напитки. Шейкър е удобен и лесен начин да разбърквате вашите шейкове, той е лесно преносим и може да бъдaт с вас когато сте във фитнес залата, в офиса или на път.


продукти на страница

продукти на страница