Производители

Категории

MRI - CE2 Hi-Def Покажи в цял размер

MRI - CE2 Hi-Def

180 Capsules (90 Servings)

Първият в света термогенен креатинов комплекс.

Повече детайли

30 продукта в тази категория

Предишен
Следващ

Обикновено , креатиновите добавки са създадени за постигане на едно единствено нещо – увеличаване на силата .MRI CE2 Hi – Def е създадена за хората , желаещи да бъдат едновременно силни и  ‘’нацепени’’ . Продуктът съдържа достатъчно количество креатин , необходим за мускулният растеж и увеличаване на силата . CE2 е креатин от най – високо качество . За разлика от креатините на водна основа , които не са липофилни  , CE2  се абсорбира за минути , защото е водноразтворим. Благодарение на това CE2  получава директен достъп до кръвта , и съответно до мускулите .

MRI CE2 Hi – Def не е само креатинова добавка за увеличаване на силата и ‘’ нацепване’’. Чрез своята THERMO – RK технология ,  MRI CE2 Hi – Def  спомага за разграждането на излишните телесни мазнини и подчертаване на мускулите . THERMO – RK  активира чувствителния хормон липаза . Чрез него вътреклетъчните мазнини се разрушават , и се изгарят за да се получи енергия .

В състава на MRI CE2 Hi – Def  се открояват следните съставки :

Малинов кетон (  това е компонент на червената малина , който ускорява метаболизма и спомага за изгарянето на излишните мазнини )

Бета – аланин ( неговата роля е да предотвратява натрупването на млечна киселина , която е враг на кератина  , и причинява болките в мускулите след интензивна тренировка )

През първите дни на прием на  MRI CE2 Hi – Def  , неговото действие е насочено главно към мастните клетки . Започва топене на излишните мазнини , благодарение на което става възможно да се наблюдава истинската форма на мускулите . Чрез CE2 на тялото се доставят безкрайни запаси от АТР , като по този начин мускулите се зареждат с енергия . Така се увеличава мускулната издържливост . MRI CE2 Hi – Def съдейства за увеличаване на физическата сила и удължаване на аеробната сила .Продуктът е създаден за хората , желаещи  да увеличат постиженията си в тренировъчната зала , да изгорят излишната мазнина , без това да се отрази на силата която искат да постигнат.

Употреба:  Приемайте 4 капсули на ден. 2 капсули сутринта и 2 капсули следобед. В тренировъчни дни приемайте едната доза 30 минути преди тренировка.

Разфасовка: 180 капсули


No customer comments for the moment.

Write your review

MRI - CE2 Hi-Def

MRI - CE2 Hi-Def

180 Capsules (90 Servings)

Първият в света термогенен креатинов комплекс.

Write your review