Производители

Категории

CELLUCOR - BCAA Cor Performance Покажи в цял размер

CELLUCOR - BCAA Cor Performance

BCAA Cor Performance е мощен BCAA артикул, който ще Ви снабди с важни аминокиселини, от които се нуждаете, за да тренирате изключително качествено и стабилно.

Повече детайли

75,60 лв

Намалена цена!

-16%

90,00 лв

» Добави в желани

30 продукта в тази категория

Предишен
Следващ

Информация за продукта

BCAA Cor Performance е мощен BCAA артикул, който ще Ви снабди с важни аминокиселини, от които се нуждаете, за да тренирате изключително качествено и стабилно. Какво представляват тези вещества? Това са структурни елементи на Вашата мускулатура. Името на групата им идва от характера им, а той е верижно-разклонен. Характерно за тях е, че тялото Ви не е в състояние да ги синтезира, но въпреки всичко има голяма нужда от тях.

BCAA Cor Performance Ви осигурява левцин, изолевцин и валин. Съвместното им действие е насочено към осъществяване на мощна протекция за мускулните Ви влакна. Това действие се нарича анти-катаболно. При претоварване мускулите Ви могат да започнат да се разпадат, което води до загуба на тяхната маса. Продуктът ще Ви предпази от това по най-добрия начин.

bcaa logo 1024x284 CELLUCOR BCAA Cor Performance 350 гр хранителни добавки и протеини

BCAA Cor Performance освен това се грижи и за светкавичното Ви възстановяване. В тази мощна формула има и други съставки. Революцията в този клас добавки започва с включването на бета-аланин, цитрулин и HICA. Така ще изградите много по-качествена мускулна маса. Наличието на тези вещества прави този продукт изключително силен и увеличава цялостната му ефикасност.

BCAA Cor Performance Ви осигурява:

  • Увеличена издръжливост
  • Повече енергия
  • Увеличаване на аеробните и анаеробните Ви възможности по време на специфични упражнения
  • Подобрен мускулен метаболизъм
  • Мощен хранителен баланс
  • Увеличена производителност
  • Защита против умората и натрупване на млечна киселина, която предизвиква мускулна треска
  • Изграждане на най-чистата мускулна маса и сила
  • Намалени мускулни спазми и други ползи

BCAA Cor Performance е чудесно средство за всеки, който иска да бъде много по-силен и да покаже много по-добра производителност във фитнес залата. Ако обичате интензивни тренировки, то тогава артикулът ще се погрижи за Вас. Всичко в него е подбрано така, че да успеете във Вашите фитнес начинания. Получавате най-качествените съставки, които ще подкрепят мускулатурата Ви и Вие ще станете лидер по време на тренировка!

Начин на употреба: Смесете една или две мерителни лъжици с поне 250мл вода. Пийте веднъж дневно. В тренировъчни дни употребявайте по време на тренировка.

Състав:

bcaa sf CELLUCOR BCAA Cor Performance 350 гр хранителни добавки и протеини

No customer comments for the moment.

Write your review

CELLUCOR - BCAA Cor Performance

CELLUCOR - BCAA Cor Performance

BCAA Cor Performance е мощен BCAA артикул, който ще Ви снабди с важни аминокиселини, от които се нуждаете, за да тренирате изключително качествено и стабилно.

Write your review