Производители

Категории

Cytosport - Monster Amino Покажи в цял размер

Cytosport - Monster Amino

30 продукта в тази категория

Предишен
Следващ

Информация за продукта

Какво е MONSTER AMINO™:

  • микронизирани BCAA в анаболно съотношение 8:1:1
  • съдържа пълен спектър незаменими аминокиселини
  • съдържа цитрулин малат
  • съдържа пептиди – PeptoPro
  • не съдържа захар
  • не съдържа изкуствени оцветители
  • страхотен вкус и разтворимост

Ударно зареждане с BCAA”s : Monster Amino съдържа ударни дози верижно-разклонени аминокиселини, необходими за мускулния растеж. Cytosport използват специална микронизирана форма на тези аминокиселини, за да подобрят още повече абсорбцията и вкуса на крайния продукт. Верижно-разклонените аминокиселини предпазват от разграждане мускулите по време на тренировките, а също така ускоряват възстановяването и мускулния растеж след тренировка.

Основен ко-фактор за усвояването : Monster Amino съдържа пиридоксал-5-фосфат (витамин В6), който е основен ко-фактор, улесняващ транс-аминизиращите процеси. Този ко-фактор взима участие в управлението на метаболитните реакции, необходими за усвояването на ВСАА на клетъчно ниво!

Monster Amino предпазва чистата мускулна маса от разпадните метаболитни процеси по време на тренировка и осигуряват нужния материал за протеиновия синтез след тренировка.

Микронизираните верижно-разклонени аминокиселини, съдържащи се в Monster Amino™ са използвани от тялото за нуждите на протеиновия синтез, скоростното възстановяване, увеличена азотна задръжка и като бариера срещу умората и разпадните процеси в мускулите.

ТРЕНИРАЙ КАТО ЗВЯР! Продуктите от серията MONSTER са предназначени само за сериозни атлети, отдадени на целта да се превърнат в Чудо на природата! Ако искате да достигнете следващото ниво по отношение на тренировъчни постижения и мускулен размер, тогава ще ви трябват Чудовищна мотивация и Чудовищен хранителен режим!

ТАЗИ ФОРМУЛА Е НАИСТИНА ЧУДОВИЩНА! БЪДИ ЗВЯР!

Употреба на Monster Amino

Прибавете една доза ( една лъжичка ) в 300-500 милилитра вода, преди, след или по време на самата тренировка.

Една доза е напълно достатъчна за една тренировка. Продукта стига за два месеца.

Разфасовка: 375 гр/ 30 дози

Състав:

monter amino new sf 300x218 Monster Amino хранителни добавки и протеини

No customer comments for the moment.

Write your review

Cytosport - Monster Amino

Cytosport - Monster Amino

Write your review