Производители

Категории

Prolab - BCAA Plus Покажи в цял размер

Prolab - BCAA Plus

180 капсули (30 дози)

PROLAB® BCAA Plus предлага силна доза от трите аминокиселини с разклонени вериги (BCAA), L-Leucine, L-Valine и L-Isoleucine плюс Витамин С и Витамин В6.

Повече детайли

30 продукта в тази категория

Предишен
Следващ

Информация за продукта

BCAA Plus е продукт от последно поколение. Неговата роля е да намали драматично мускулното разграждане, известно още като катаболизъм. Това явление се наблюдава при голямо натоварване и води до загуба на мускулна маса. С този продукт това няма да се случи и Вие ще можете спокойно да натрупате още такава. Формулата му ще Ви осигури редица други ползи.

Една от тях е свързана със способността на BCAA Plus да Ви помогне да се възстановите светкавично бързо след тежка тренировка. Тялото Ви ще бъде отпочинало достатъчно, за да се впуснете в следващата такава с увереността, че ще получите максимални резултати от нея. Този продукт дължи своите способности на аминокиселинния си състав.

По-конкретно BCAA Plus ще Ви снабди с широко популярните и много необходими вещества от BCAA групата. Те са левцин, изолевцин и валин. Освен това формулата на този артикул ще Ви предложи и два много полезни витамина. Те са витамин C и витамин B6. Така BCAA Plus ще Ви осигури следните ползи:

  • Увеличена мускулна енергия
  • Качествен хранителен баланс
  • По-голяма издръжливост на натоварване
  • Подобрен мускулен метаболизъм
  • Подкрепа на колагена в тялото Ви
  • Антиоксидантна защита против вредата на свободните радикали
  • Подпомогнат протеинов метаболизъм и други

BCAA Plus е чудесно средство за изграждане на качествена мускулна маса. Този продукт ще предотврати „сдъвкването” на мускулните Ви влакна от многото упражнения, които правите по време на тренировката Ви. Спортните Ви постижения ще достигнат едно по-високо ниво. BCAA Plus ще Ви помогне да усетите прилива на сила в мускулите Ви.

Този продукт Ви снабдява с ударна доза аминокиселини. Комбинацията между тях и витамините е направена специално, за да постигнете максимални резултати. BCAA Plus е професионално решение за мускулна маса и мощ. Изберете този продукт и дайте на мускулатурата Ви точната дозировка от левцин, изолевцин и валин. Тези аминокиселини действат във Ваша полза и тялото Ви се нуждае от тях!

Начин на употреба: 6 капсули 30-60 минути след тренировка.

Състав:

sf bcaaPlus Prolab BCAA Plus 180 капсули хранителни добавки и протеини

No customer comments for the moment.

Write your review

Prolab - BCAA Plus

Prolab - BCAA Plus

180 капсули (30 дози)

PROLAB® BCAA Plus предлага силна доза от трите аминокиселини с разклонени вериги (BCAA), L-Leucine, L-Valine и L-Isoleucine плюс Витамин С и Витамин В6.

Write your review