Производители

Категории

 

УСЛОВИЯ ЗА ДОСТАВКА

ЗА ПОРЪЧКИ ПОД 100ЛВ. ДОСТАВКАТА ДО ВРАТА НА АДРЕС ИЛИ ДО ОФИС НА ''SPEEDY'' Е ЗА СМЕТКА НА КЛИЕНТА СПОРЕД ТАРИФИТЕ НА ''SPEEDY'', КАТО ЗА СТРАНАТА Е ФИКСИРАНА - 5ЛВ. 

ЗА ПОРЪЧКИ НАД 100ЛВ. /ОТНАСЯ СЕ ЕДИНСТВЕНО ЗА ПРОДУКТИ ОТ КАТЕГОРИИ ХРАНИТЕЛНИ И/ИЛИ СПОРТНИ ДОБАВКИ/  ДОСТАВКАТА Е ЗА СМЕТКА НА BESTBODY.BG*

ЗА ПОРЪЧКИ НАД 180ЛВ. ДОСТАВКАТА Е ЗА СМЕТКА НА BESTBODY.BG*

*ЗА ПОРЪЧКИ ОТ 50ЛВ. ДО 180ЛВ. НА ТЕРИТОРИЯТА ИЗВЪН СОФИЯ, ЦЕНАТА НА ДОСТАВКАТА Е 7ЛВ.

Bestbody.bg не носи отговорност за разтопени протеинови барове през летния сезон, поради високите температури!!!

При направена поръчка до края на текущият ден, то тя следва да бъде изпратена на следващия работен ден ( неделя се третира като неработен ден от гледна точка на превозвачите).

Наш представител ще се свърже с вас на посочените от вас телефонни номера с цел уточняване и потвърждаване на поръчката в рамките на работното време:

Понеделник – Петък : 10.00 ч. – 19.00 ч.

Събота: 10:00 ч. - 14:00 ч.

ПРОМОЦИОНАЛНИ УСЛОВИЯ - при използване на промоционални КАРТИ И/ИЛИ ФЛАЕРИ, в процеса на поръчване, намалението на купона важи само в случай когато продукта не е намален предварително, или има намаление, но то е по малко от %-та отстъпка на КАРТАТА И/ИЛИ ФЛАЕРА. В сила влиза по - голямото намаление.

Пример 1: - Продукт А с крайна потребителска цена от 100 лв. Продукта не е намален. Потребителят прилага промоционална КАРТА И/ИЛИ ФЛАЕР с намаление 5%, в следствие на което продукта бива намален с 5%, т.е. цената на която бива закупен е 95 лв.

Пример 2: - Продукт А с крайна потребителска цена от 100 лв. Продукта е намален предварително с 5%, т.е. продажната потребителска цена е 95 лв. Потребителят прилага промоционална КАРТА И/ИЛИ ФЛАЕР с намаление 5%, в следствие на което продукта остава намален с 10% от потребителска цена 100 лв , т.е. цената на която бива закупен е 90 лв.

Пример 3: - Продукт А с крайна потребителска цена от 100 лв. Продукта е намален предварително с 15%, т.е. продажната потребителска цена е 85 лв. Потребителят прилага промоционална КАРТА И/ИЛИ ФЛАЕР с намаление 5%, в следствие на което продукта не бива намален с допълнителен процент и цената на която бива закупен е 85 лв.